Jackie Chan Filmleri Kolleksiyonu 1

Altın Yumruk İstanbul'da "167 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Yönetmen : Teddy Chan
Senaryo : Ivy Ho
Oyuncular : Jackie Chan, Eric Tsang, Vivian Hsu, Hsing-kuo Wu, Alfred Cheung
Filmin Türü : Aksiyon, Komedi
Orijinal Adı : Accidental Spy
Yapımcı Firma : Golden Harvest Company Ltd. [hk]
Yapım Yılı : 2001

Bir mağazada egzersiz aletleri satarak yaşamını sürdüren Bei, hayatının sıkıcı ve monoton olduğunu düşünmekte ve eğlence aramaktadır. Bir gün, içgüdülerine uyar ve şüphelendiği iki adamı takip eder. Bu adamların bir kuyumcuyu soyma hazırlığı yaptıklarını fark edince harekete geçer ve onların bu planlarını ortaya çıkarır. Bu cesareti Bei'nin medya tarafından kahramanlaştırılmasını sağlar. Bu sayede Bei, özel dedektiflik yapan Liu'nun dikkatini çeker; Liu'ya göre Bei, çok zengin bir işadamının yıllar önce kaybettiği oğludur. Gerçek ailesiyle tanışabilmek için Kore'ye doğru yola çıkan Bei, gizli bir casus olan babasının onun yıllardır hayalini kurduğu bir yaşam sürdürdüğünü öğrenir. Ancak babası artık çok yaşlanmıştır ve Bei onu bulduğunda ölüm döşeğindedir. Babasını kaybettikten sonra, yaşamını nasıl sürdürmesi gerektiğine dair kafası iyice karışan Bei, fazla bir seçeneği olmadığını fark edecektir: Yaşlı babası ölmeden önce, hem cesaretini ölçmek, hem de biraz para kazanmasını sağlamak için onu bir gizli bir projenin göbeğine yerleştirmiştir. Kendini bir kedi-fare oyunun içinde bulan Bei'nin yolu Türkiye'ye düşer. Ancak burada, beraberinde getirdikleri yüzünden başı Türk polisiyle ve uyuşturucu mafyasıyla belaya girecektir. Jackie Chan büyük bölümünü Türkiye'de çektiği yeni macerasında, Rush Hour ve Shanghai Noon gibi ticari Hollywood filmlerinden sonra kendisini star yapan türe geri dönüyor. Her ne kadar Chan'i yakından takip edenler için bir 'tekrar filmi' niteliğinde olsa da Altın Yumruk, Chan fanlarına keyifli dakikalar vaat ediyor.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28468810/486a9b1/alt.html


80 Günde Devr-i Alem / Around The World in 80 Days "197 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Tür : Macera
Yönetmen : Frank Coraci ,
Senaryo : David N. Titcher , David Andrew Goldstein , David Benullo , , Jules Verne (Kitap) ,
Görüntü Yönetmeni : Phil Meheux ,
Müzik : Trevor Jones , David A. Stewart
Yapım : 2004, ABD / Almanya / İrlanda / İngiltere , 120 dk.
Oyuncular : Jackie Chan (Passepartout/Lau Xing) , Steve Coogan (Phileas Fogg) , Robert Fyfe (Jean Michel) , Jim Broadbent (Lord Kelvin) , Ian McNeice (Albay Kitchener) , David Ryall (Lord Salisbury) , Roger Hammond (Lord Rhodes) , Adam Godley (Bay Sutton) , Karen Mok (General Fang) , Arnold Schwarzenegger (Prens Hapi) , Owen Wilson (Wilbur Wright) , Luke Wilson (Orville Wright) , Kathy Bates (Kraliçe Victoria) , Ewen Bremner (Müfettiş Fix) , Cécile De France (Monique de Grave) , Rob Schneider (Hobo)

Phileas Fogg ve Passepartout, Paris’e gitmek üzere buharlı gemiyle yola çıkarlar. Fogg, “Londra Kulübü”nde dünyanın çevresini 80 günde dolaşabileceğine dair bir iddiaya grimiştir. Yolculukları sırasında değişik ülkelere uğrayacaklar, 19. yüzyılın tanınmış figürleriyle karşılaşacaklardır. Kimi zaman iddia sonucu yaptıkları yolculuk bir kaçışa dönüşür…
Proje hem oyuncuları hem de kısa rollerde de olsa konuklarıyla dikkat çekiyor. Jules Verne’in klasik romanından uyarlanan film günümüze bolca göndermede bulunuyor ve böylece kitaba farklı bir yorum getiriyor.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28302709/497e91b/80gundeda-by_Oly.rar.html

A.Projesi 1 "200 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Yönetmen: Jackie Chan Oyuncular: Jackie Chan, Dick Wei
Türü: Aksiyon- Komedi

Hong Kong'ta denizler korsanların zorba kuralları altındadır. Korsanlar hükümet mensuplarına rüşvet vererek Sahil Koruma'nın gücünü ortadan kaldırmak ister. Sahil Koruma'nın yükselen yıldızı Mi Young ise bu kanunsuz güçlere karşı mücadeleye girecektir.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://rapidshare.com/files/263815356/A-proje1-by_Oly.part1.rar
http://rapidshare.com/files/263815373/A-proje1-by_Oly.part2.rar


A Projesi 2 "167 Mb."

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28309209/d0ae973/A-proje2-by_Oly.rar.html

Altın Yumruk "191 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Tür : Komedi / Aksiyon
Yönetmen : Woo-ping Yuen
Yapım : 1978, Hong Kong
Süre : 106 dk.

Oyuncular
Jackie Chan , Siu Tien Yuen , Jang Lee Hwang , Dean Shek
Ching Chiang , Ging Man Fung , Hsia Hsu , Chiao Lin
Filmin Konusu
Won Fei Hung (Jackie Chan) çok önemli bir dövüş hocası olan amcasının yanına, onun öğrencisi olarak gönderilir. Amcasından öğreneceği çok özel teknikler ile yenilmez bir savaşçı olacağına inanan Fei Hung onu görünce adeta yıkılır. Çünkü o efsanevi hoca sabahtan akşama kadar şarap içen bir ayyaştır ve eğitime aldığı birçok genci sakat bırakmıştır. Bu acımasız hocanın diktatörce uyguladığı eğitim alanından bir yolunu bulup kaçan Fei Hung, kiralık bir katil tarafından bulunup adeta hastanelik oluncaya kadar dövülünce kendini aşağılanmış sayar ve gururu kırılır.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28457767/37e8e08/alt.html

Smokin "190 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Yapımcı: John H. Williams, Adam Schroeder; Senaryo: Michael J. Wilson, Michael Leeson; Film Öyküsü: Phil Hay, Michael J. Wilson; Müzik: Christophe Beck, John Debney; Görüntü Yönetmeni: Stephen F. Windon; Kurgu: Craig P. Herring; Sanat Yönetmeni: Nigel Churcher; Kostüm Tasarımı: Erica Edell Phillips

Komedi macera türünün en büyük ustası en yeni filmiyle gülmek isteyenlerle buluşuyor!

Jackie Chan (Rush Hour) ve Jennifer Love Hewitt (Heartbreakers) Tuxedo'da kendileri için özel tasarlanmış yüksek teknoloji ürünü, heyecan ve kahkaha dolu müthiş bir gösteriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Jimmy Tong (Chan) sıradan bir taksi şoförüdür ama günün birinde 2 milyar dolarlık özel bir teklif alır ve ne olduğunu anlayamadan kendisini süper güçleri olan bir smokinin içinde gizli ajan olarak bulur.

Belaya hazır olun! Bu lüks smokin Chan'ı ve başdöndürücü ortağını (Love Hewitt) uluslararası casusluk dünyasının tehlikeli dünyasına doğru müthiş bir yolculuğa sürüklüyor.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28687411/de23ba4/Simokin-by_Oly.rar.html


Mr.Niceguy "169 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Yapımcı: Lam Chua, Leonard Ho; Senaryo: Fibe Ma, Edward Tang; Müzik Clarence Hui, Peter Kam, J. Peter Robinson; Görüntü Yönetmeni: Raymond Lam; Kurgu: Peter Cheung; Kostüm Tasarımı: Lui Fung Shan

Jackie Chan bu kez bir ahçı rolünde. Hem de televizyon showlarında yemek tarifi yapan ünlü ve sevimli bir ahçı. Ancak bu "kendi halinde"ki ahçının sakin yaşamı, bir televizyon muhabirin yaşamının tehlikeye girmesiyle değişiyor. Elinde, bir gangsterin rakibini öldürürken kameraya alınmış görüntüleri olan genç ve güzel televizyon muhabirine tabii ki Jackie Chan yardım ediyor ve Chan kendini bir anda birbirine rakip iki gangsterin çatışmalarının arasında buluyor.

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28608218/0f5a969/mr.ncegy-by_Oly.rar.html

Twin Dragons "198 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Directors : Ringo Lam , Hark Tsui
Writers : Barry Wong and Hark Tsui ...
Release Date : 9 April 1999 (USA)
Genre : Action / Comedy

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28584054/5a759c9/Twindrgns-by_Oly.rar.html


Armour of God 1 "169 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Yönetmen
Jackie Chan
Eric Tsang
Senaryo Yazarı
Jackie Chan
Müzik
Michael Wandmacher
Oyuncular
Jackie Chan
Alan Tam
Rosamund Kwan
Lola Forner



Konusu: Tanrıların zırhı denen beş kutsal silahı ele geçirmeye çalışan gizemli bir tarikat, paralı askerlik yapan Jacky Chan in peşine düşer. Çünkü beş zırhtan biri olan tanrının kılıcını Jacky bir afrika kabilesinden çalmıştır. tarikatın liderleri genç dövüşçünün eskiden beri ilgi duyduğu güzel Laura yı kaçırıp koz olarak kullanarak Jacky den diğer parçaları da bulmasını isterler. Ve akıllara durgunluk veren bir macera başlar...

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28719416/101abab/Armorofgd-by_Oly.rar.html

Shangai Kovboyları "191 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Tür : Aksiyon / Komedi
Gösterim Tarihi : 3 Kasım 2000
Yönetmen : Tom Dey
Yapım : 2000, ABD
Süre : 110 dk.

Oyuncular
Jackie Chan , Owen Wilson , Lucy Liu , Roger Yuan

Filmin Konusu
Mizah ve aksiyonun birleştiği filmde, yakın zamanda yeni çalışmasının çekimleri için İstanbul'a gelmiş olan usta oyuncu/dövüşçü Jackie Chan, Cho Wang isimli sakar bir Çim İmparatorluk muhafızını canlandırıyor.

Prenses Pei-Pei yasak şehirden kaçırılınca, onu geri getirmek isteyen Wang, diğer muhafızlarla birlikte ta Amerika'ya kadar gider. Nevada'da sıcak bir iz üstündedirler ki, Wang gruptan kopar ve kısa zamanda kendine yeni ve garip bir yandaş bulur: Büyük hayalleri olan bu küçük çaplı hırsız, Roy O'Bannon'dır(Owen Wilson). İki sakar tip, birbiri peşisıra garip olaylara bulaşırlar...

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28615674/3b94e5f/Shangaikvby-by_Oly.rar.html


City Hunter "184 Mb."


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

Starring: Jackie Chan | Joey Wong | Kumiko Goto | Richard Norton | Gary Daniels | Chingamy Yau
Director: Wong Jing
Studio: E1 ENTERTAINMENT
Run time: 92 mins
Genres: Action/Adventure | World Cinema

Şehir avcısı lakaplı Ryu Sayeba (Jackie Chan) özel dedektiflik yapmaktadır ve büyük bir kung-fu ustasıdır. Kötülerle olan mücadelede yardımcısı olan Makimura (Michael Wong) adlı gençle mükemmel bir ikili oluşturmuşlardır. Ancak bir iş sırasında hata yapan Makimura tuzağa düşüp öldürülür. Ölmeden önce küçük kız kardeşi Carrie'yi (Joey Wong) Ryu'ya emanet eder ve çok çapkın olan şehir avcısından Carrie büyüdüğü zaman onunla flört etmemesi için söz alır. Aradan yıllar geçer ve Carrie genç ve güzel bir kız olduğunda Ryu'nun asistanlığını yapmaya başlar. Bu yeni ve müthiş ikili hızlı, tehlikeli ve eğlenceli serüvenlere doğru atılmaya hazırdırlar ve yeni görevleri gereği Hong Kong'a doğru yola çıkarlar... Jackie ustadan süper eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon dolu çılgın bir film...

CAPS:


Resmin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız.

DOWNLOAD:

http://hotfile.com/dl/28424491/f7ca3ff/Ctyhntr-by_Oly.rar.html



Devamı gelecek...

0 Response to "Jackie Chan Filmleri Kolleksiyonu 1"